IKEAst lõppes tohutu menu tõttu otsa väga kummaline toode (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE PHOTO: The logo of IKEA is seen above a store in Voesendorf, Austria, April 24, 2017. REUTERS/Heinz-Peter Bader/File Photo
FILE PHOTO: The logo of IKEA is seen above a store in Voesendorf, Austria, April 24, 2017. REUTERS/Heinz-Peter Bader/File Photo Foto: HEINZ-PETER BADER / REUTERS

Kuigi võiks arvata, et IKEA klientide lemmiktooted on praktilised kodusisustustarbed, müüdi selle ettevõte kauplused tühjaks hoopis ühest kummalisest tootest. 

IKEA kliendid on muutunud ärevaks: hiljaaegu lõppes kauplusest otsa üks viimase aja menukamaid kaubaartikleid, milleks pole ei soodne vannilinade komplekt ega odav diivanilaud. Tegemist on plüüsist haiga, kirjutab CNBC.com.

Foto: Ikea

Pehme üsna suuremõõdulise hai näol on nimelt tegemist väga menuka pildistamisaksessuaariga, mis võiks olemas olla iga endast lugupidava instagrammeri arsenalis. 

Miks hai nii menukaks on osutunud, pole päris selge, aga Instagramis ringi vaadates leiab igal juhul uskumatul hulgal fotosid, kus peategelaseks seesama hai. Teda võib leida istumas koolipingis, teki all pikutamas, pesumasinast välja sööstmas, teise haiga kohvitassi taga juttu ajamas ja nii edasi. Inimesed panevad neile isegi nimesid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by veronika (@veronika_ivaa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frank Blahaj ? (@the.shark.frank) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob the shark (@bobblahaj) on

Hai on IKEA kauplustest ka varem otsa lõppenud ja kolm aastat tagasi võeti see korraks isegi tootmisest maha, mispeale algatati mitmeid petitsioone sundimaks haitootmisega jätkama. Kauplus võttis oma kliente kuulda.

Kas seekordne haipõud on püsiv või mööduv nähtus, pole veel teada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles