Kinnisvara tutvustama läinud maakler lasi oma kliendi rahakoti peal liugu

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia maakleri ebasünnis käitumine.
Austraalia maakleri ebasünnis käitumine. Foto: chieu tran / PantherMedia / chieu tran/ Scanpix

Kasuhimuline Austraalia maakler krabas avatud uste päeval oma kliendi krediitkaardi ning läks mõni tund hiljem sellega ennastunustavalt ostlema.

Kliendi usaldust kuritarvitanud 38-aastast Sidney maaklerit ootab nüüd ees pikk kohtutee ning veelgi pikem maine taastamine. Avatud uste päeval kliendi selja tagant krediitkaardi näpanud maaklerile on tänase päeva seisuga esitatud kuus süüdistust. 

Möödunud laupäeval potentsiaalsetele ostjatele maja tutvustama läinud maakler palus selle omanikul ülevaatuse ajaks lahkuda, vahendab dailymail.co.uk. Tunnikese väldanud ringkäigu järel lasi aga maakler kliendi majast jalga, et viimase krediitkaardiga oma oste finantseerida.

Õnnekombel jäid kahtlased tehingud majaomaniku pangale silma, kelle esindajad mehega samal õhtul ka ühendust võtsid. Maakleri kelmustest haisu ninna saanud majaomanik esitas kohemaid politseisse avalduse. Ebaausa käitumise, kliendi huvide kuritarvitamise ja eluruumist varastamise eest süüdistuse saanud naine astub kohtu ette 21. novembril, mil otsustatakse kelmist maakleri edasine saatus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles