Inimesed on hämmingus noore ema veidrast nõudepesutaktikast

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas pesed sina oma nõusid?
Kuidas pesed sina oma nõusid? Foto: Diego Cervo / PantherMedia / Diego Cervo/ Scanpix

Inglise pereema on oma veidra nõudpesutaktikaga sattunud Suurbritannia perefoorumi naerualuseks.

Naabrinnale ja tema kolmele lapsele silma jäänud inglise koduperenaine ise oma käitumises midagi halba ei näe. Rangelt eelarvet jälgiv pereema ei soovi nimelt, et tema majapidamises ükski toidupaluke raisku läheks, vahendab kidspot.com.au. Sellest tulenevalt on naine üles võtnud kombe taldrikud enne nõudepesumasinasse pistmist puhtaks lakkuda ning võsukestest allesjäänud toidupalad põske pista.

«Kujutage ette, te olete just oma mudilase taldrikut puhtaks lakkumas ning ühtäkki täheldate üleaedse ja tema laste jõllitavaid pilke,» kirjutas pereema. 

Pereema veider ülestunnistus on Mumsneti perefoorumi kasutajate arvamused kolmeks jaganud - leidub neid, kellele ei mahu naise meetod üldse pähe kui ka neid, kes temaga igapäevaselt samas paadis on. Lisaks leidub loomulikult ka neid, kes leiavad, et inimeste meelehärm ja hädapasunad on täiesti asjatud.

Hea lugeja, millisel seisukohal oled sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles