Video: vaata, kuidas vaakumpumbata tualettpoti ummistusest jagu saada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Tualettpoti ummistusega saab ka vaakumpumbata rinda pista - läheb vaja vaid veidi kannatust ning üht enamikes kodudes olemasolevat vahendit.

Ummistused on üsna tihedad külalised meie kodudes. Paljud ilmselt juba teavad, mida kujutab endast toru-, vanni-, valamu- ning tualettpotiummistus. Õnnetähe all on sündinud need, kes lihtsa vaakumpumbaga neist probleemidest iseseisvalt jagu on saanud. 

Mida aga teha olukorras, kus vanad head manöövrid enam ei toimi või majapidamisest puudub vastav abimees? 

Esmalt vala oma tualettpotti heldes koguses nõudepesuvahendit või šampooni, millele lisa mõned liitrid, olenevalt tualettpoti mahutavusest, tulikuuma vett. Nüüd ei jää muud üle kui oodata. Potti valatud vedelseebi ja kuuma vee sümbioos peaks üsna lühikese ajaga lihtsustama toruummistusest vabanemist.

Olgu mainitud, et antud nipp ei pruugi kõikide ummistuste puhul toimida. Nii palju kui on erinevaid inimesi ja tualettpotte, on ka erineva raskusastmega ummistusi. Küll aga võib järgnev meetod olla elupäästjaks puhkudel, mil vaakumpumpa parasjagu käepärast pole. 

Vaata allolevast videost lähemalt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles