Pressifotograaf lisas kinnisvara müügile nutika nipiga veidi gaasi juurde

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realestate.com.au

Auhinnatud Austraalia fotograaf Lukas Coch «kaaperdas» kolmeks päevaks teda vahendanud kinnisvarabüroo Instagrami konto, et kiirendada oma kodu müüki ning tuua inimesteni selle tõeline väärtus.

Kolmepäevase Instagrami eksperimendi taga oli Austraalia endise peaministri fotograaf Lukas Coch. Menukas pressifotograaf soovis oma kodu müüki veidi kiirendada ning valis loomeinimesele omaselt selleks ka vastava viisi. 

Terava silmaga õnnistatud mees soovis soojade ülesvõtete abil vahendada oma kodu kujunemislugu, selles peituvast soojust ja hubasust, vahendab realestate.com.au. Mees seadis eesmärgiks postitada kolmel järjestikusel päeval kolm pilti oma kodust, selle elanikest ning nende emotsioonidest.

Cochi kodule ei ole keegi tänase päeva seisuga veel käppa peale pannud. Küll aga on end ära tasunud mehe nutikas mõtteviis - inimeste tähelepanu on saavutatud ning kiiduväärt reklaamitöö tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles