Kokkade geniaalne nipp, mis aitab kodu kogu aeg eeskujulikult korras hoida

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Prantsuse köögist üle maailma levinud suurepärase nipi mugandus aitab köögi alati laitmatult korras hoida.

Prantsuse kokkadelt maailma köökidesse jõudnud söögivalmistamise strateegia näeb ette, et kõik vajalikud koostisosad ja vahendid pannakse valmis enne, kui söögiteoga alustad. Sarnane kontseptsioon on kandunud üle ka (köögi) koristamisesse, vahendab Apartment Therapy.

See tähendab, et enne, kui koristama hakkad, tuleb kõik selleks vajalik valmis panna: tolmulapid ja -harjad, käsnad ja muu taoline. Koristamist ei alustata enne, kui ruumidki on selleks täielikult ette valmistatud: kõik asjad on tagasi oma kohtadel ja miski ei takista mugavalt läbi elamise liikumist kogu oma koristusatribuutikaga.

Säärast koristusviisi praktiseerivad inimesed ütlevad, et see säästab märkimisväärselt aega ja muudab koristamise hulga mugavamaks. Samuti on üsna välistatud, et mõni koht kodus kogemata kombel koristamata jääb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles