Sajandi võimalus: Harjumaal müüakse merele tavatult lähedal asuvat talumaja (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Harjumaal Jõelähtme vallas müüakse maja, mis asub merest kõigest 35 meetri kaugusel. Mõnus supelrand on oma aias juba olemas. Selliseid pakkumisi Eesti kinnisvaraturul sageli ei kohta.

Pakutaval pisut enam kui 5000 ruutmeetrisel kinnistul asub 1935. aastal ehitatud maja, mille merepoolseim nurk on merest 35 meetri kaugusel. Merele nii lähedal asuvaid maju Eestis palju ei leia. 

Siiani suvilana kasutusel olnud maja vajab kas kapitaalset renoveerimist või lammutamist. Uue maja võib ehitada merest täpselt sama kaugele kui praegune on.

Foto: KV.EE

Aeda ilmestavad kaks suurt madalat kivirahnu, kinnistul on abihoone trepiastmed ja vundamendijäljed, mis tähendab, et sinna võib ehitada ka teise elamu. Krundi võib täis ehitada kokku kümne protsendi ulatuses.

Kuna läheduses on Ülgase looduskaitseala ühes mitmete nahkhiireliikide talvitumispaikadega, on olemas garantii, et ümbruskond jääb puhtaks ja puutumatuks. 

Foto: KV.EE

Rand, mis otse oma aias, on suplemiseks sobiv: eespool on mere põhi liiva ja kivi segune, tagapool puhtalt liivane. Selliseid pakkumisi Eesti kinnisvaraturul sisuliselt ei kohta. Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles