Vannitubadele omane detail kombib vaikselt elutubade piire

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehk kaalud dušikardinate paigaldamist ka oma elutuppa?
Ehk kaalud dušikardinate paigaldamist ka oma elutuppa? Foto: Aleksei Ivanov / PantherMedia / Aleksei Ivanov/ Scanpix

Mõni dušikardin on ilusam kui teine. Mõni dušikardin lausa nõuab veidi paremat kohta meie majapidamistes - mida aga arvavad asjatundjad sellest?

Kardin on üks olulisemaid interjööri kujundajaid. Klassikaliste kardinate kõrval on aga vaikselt hakanud pead tõstma dušikardinad, mis nii oma materjali kui esteetiliste omaduste poolest kõlbavad tänasel päeval lausa klassikaliste kardinatega samasse patta panna, vahendab realsimple.com.

Vannitoast laenatud dušikardinatega soovitavad sisekujundajad esmapilgul aga veidi ettevaatlikud olla. Kui kvaliteetsest materjalist tekstiilkardinate puhul on veel lootust sisekujundajate karmi pilgu alt läbi saada, siis kilest ning plastikust kardinaid kasutades tuleb leppida paratamatu halvakspanu ning kriitikanooltega. 

«See oleneb materjalist,» ütles Texase osariigi pealinnast Austinist pärit sisekujundaja Maureen Stevens, lisades et kõik müügisolevad materjalid ja dušikardinad pole tõepoolest ühte nägu ning võivad oskusliku kombineerimise ja hea silma puhul sobida ükskõik millisesse eluruumi. 

Marylandi osariigist pärit omanimelise sisustusettevõtte omanik, Christie Leu, tunnistab et on dušikardinate võlu enese jaoks juba ammu avastanud. Naine on dušikardinaid muuseas ka oma keldriruumide renoveerimisel kasutanud. «Kui kardinad on silmale ilus vaadata, siis miks ka mitte,» ütles Leu. «Pilkupüüdvad dušikardinad on iga kell minu koju oodatud,» täpsustas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles