Video: nutilahendusega välisuks päästis pere napilt murdvaraste käest

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutikodu.
Nutikodu. Foto: Alexander kirch / PantherMedia / Scanpix

Nutilahendusega varustatud välisuks päästis hiljuti ühe pere väga sihikindlate ja ettevalmistunud murdvaraste käest. 

Kanada mees Clem Ho päästis oma pere vara murdvaraste küüsist tänu nutiuksekellale, mille ta majale hiljuti paigaldada oli lasknud, vahendab Daily Mail. 

Clem Ho telefon andis talle keset tööpäeva märku, et keegi on ukse taga ja helistab kella. Kaamera sisse lülitanud Clem nägi, et sisse üritab saada keegi postiljoni rõivastust kandev mees. Kui korduva uksekella helistamise peale oli selge, et kedagi kodus pole, kutsus valepostiljon raadiosaatjaga kohale oma kaasosalise ja asus ise ust lahti muukima.

«Sain aru, et mul on aega vaid loetud sekundid. Adrenaliin oli laes, mõtlesin, mida teha. Lõpuks röögatasin lihtsalt, et kaduge mu ukse tagant minema!» räägib Clem. 

Ootamatust sekkumisest jamunud vargad lõpetasid silmapilkselt tegevuse ja põgenesid sündmuspaigalt ilma, et neil oleks õnnestunud ust lõpuni lahti muukida.

Majaperemees andis juhtunust politseisse teada ja asja kohta on algatatud uurimine. Esialgu kahtlusalusi tabada pole õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles