Rootsi pere unistuste kodu võlub minimalismi ja põhjamaise kargusega

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Valery Vvoennyy / PantherMedia / Valery Vvoennyy/ Scanpix

Rootsi pere kaks aastat tagasi soetatud kodu on oma minimalistlike lahendustega eeskujuks kõigile põhjamaise stiili austajaile.

Rootslanna Christina Strehlow elab koos abikaasa ning kahe tütrega põhjamaiselt minimalistlikus pesapaigas. Veekogudest ning imelisest loodusest ümbritsetud kodupaik on Strehlowi sõnul justkui ühe suure unistuse täitumine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend on this place ✨ . .

A post shared by stinaninnas (@stinaninnas) on

Fotograafina leiba teeniva naise jaoks on ta kodupaik ka omaette töökohaks, kust inspiratsiooni ja elujõudu ammutada. On ju Österlani regioonis tegutseva piltniku stuudioks kõik ümbritsevad metsad, põllud ning soomülkad. Põhjamaiselt karge, ent sellegipoolest hubase rüüga kodu ei valminud aga üleöö.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday - home - autumnmood ? . In collabration with @interflora_ab

A post shared by stinaninnas (@stinaninnas) on

«Kuigi see oli armastus esimesest silmapilgust, pidime väga palju siiski ise ära tegema. See ei olnud pooltki nii hubane kui praegu. Me oleme selle nii öelda «pealaest jalatallani» omal jõul korda teinud,» rääkis Strehlow väljaandele apartmenttherapy.com. Naine kiidab oma kuldsete kätega meest ning kahte tütart, kelle kaasabil kodu oma imelise näo on saanud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let the sun shine ✨ Carpet & textiles @svanefors

A post shared by stinaninnas (@stinaninnas) on

Nõuandeid unistuste kodu loomiseks?

«Seda peab tundega tegema ning see peaks kindlasti veidi aega võtma. Olge loomingulised ning võtke piisavalt aega, et veenduda esemete ja mööblitükkide sobivuses teie koju,» soovitas Strehlow.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles