Asjatundja soovitab: paar lihtsat nõksu, mille arvelt kinnisvara aktsiaid tõsta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asjatundja annab nõu.
Asjatundja annab nõu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ka kõige väiksemate uuenduskuuridega on võimalik oma kodu väärtust kinnisvaraturul märkimisväärselt tõsta - kinnisvaraekspert Sarah Daniels tutvustab, kuidas.

Ameerika kinnisvaraekspert Sarah Danielsi sõnul peitub lihtsuses võlu. Selgub, et kodu turuväärtuse tõstmiseks ning ostuhuviliste meelitamiseks ei peagi teab kui suurt varandust omama –  piisab ka paarist lihtsast abinõust ning meelespeast, vahendab marilyn.ca.

Kui kodu on värvi vahetanud..

Värske värvikiht mitte ainult ei lisa väärtust, vaid jätab ka eluruumidest oluliselt puhtama mulje. Daniels paneb siinkohal südamele, et kui juba värvida, siis värvida nii seinad kui laed.

Hüvasti päeviläinud ukselingid

Ukselinkide ja -nuppude vahetus peaks Danielsi sõnul samuti üsnagi äratasuv samm olema. Ekspert lubab, et uut kodu uudistama minejail ei jää ka sellised väikesed detailid märkamata.

Lihtsus vannitoas

Kodu otsivad inimesed lähtuvad oma otsustes tihtipeale vannitubade seisukorrast. Investeering uude valamusse või kasvõi uutesse dušikardinatesse peaks eksperdi sõnul juba tõstma kodu aktsiaid kinnisvaraturul. Daniels soovitab ka vannitubades leida harmoonia lihtsuse ja pilkupüüdvate detailide vahel.

Igikestev põrand

Kinnisvaraekspert pöörab lisaks tähelepanu erinevatele põrandakatetele ja nende kvaliteedile, mille arvelt ei ole pikemas perspektiivis otstarbekas kokku hoida. Eksperdi sõnul tasub investeering kvaliteetsetesse naturaalsetesse puitpõrandatesse end alati ära - koduotsijad hindavad kauakestvaid materjale ning nende eripära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles