Naine tegi väga huvitava elumuutuse, et korteriostuks vajaminev raha kokku saada

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: pexels.com

Selleks, et oma kodu soetamiseks vajaminev raha kokku saada, tasub oma harjumused alati hoolikalt üle vaadata: üks naine leidis nii ideaalse võimaluse, kust märkimisväärselt säästa. 

Noorel briti naisel õnnestus säästa korteriostuks vajaminev 22 000 eurot väga lihtsa nipi abil, vahendab The Sun. 

Täna 27-aastane Leeann Whittall kogus oma kodu ostuks vajaliku sissemakse summa kokku 22-aastaselt, loobudes selleks rämpstoidu söömisest. Varem ülekaaluline noor naine tellis igaõhtuselt toidu koju ja kulutas seeläbi söögile palju rohkem kui inimesed, kes toidu kodus valmistavad. 

Lisaks sellele, et tal õnnestus sissemaksuks vajalik summa kokku panna, kaotas ta selle muudatusega ka ligi 58 kilo oma kehakaalust.

Naise enda sõnul kulus tal varem take away toidule enam kui 200 eurot kuus. Peamiselt ostis ta oma õhtusöögi McDonaldsist ja KFC-st. Kui ta sellest harjumusest loobus ja kulude vähendamiseks vanemate juurde kolis ning ühistranspordi asemel kõndimist eelistama hakkas, õnnestus tal kiirelt koduostuks vajalik summa säästa.

«Lihtne see ei olnud. Elasin vanematega ja maksin neile veidi üle 300 euro kuus. See oli siiski enam kui poole odavam kui oli olnud mu korteri üür. Teenisin igakuiselt veidi üle 1300 euro ja säästsin sellest 500-700 eurot,» räägib ta.

Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles