Eluruumide siseviimistluses muutub üha menukamaks väga kummaline lahendus

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Alati, kui arvame, et nüüd on viimistluses ja sisekujunduses kõik nähtud, suudab kuskilt esile trügida trend, mille peale poleks kuidagi tulla osanud. Nii ka seekord.

Nüüd on järg jõudnud plaaditud lagede kohta, mida väidetavalt üha rohkem kodudes nägema hakkame. Arvasime, et kui tapeet seintelt lakke kolis, oli selles valdkonnas kõik võimalik saavutatud, aga eksisime. Nüüd on keraamilised plaadid vannitoast elu- ja magamisruumide lagedesse hiilinud, vahendab House Beautiful.

Plaaditud põrandaid oleme ammu harjunud nägema väljaspool märgi ruume, aga plaaditud lage pole inimestel enamasti isegi vannitoas. Pinterestis on nüüd aga väga hooga just selline lahendus ringlema läinud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joshua Welch (@jwelchuiuc) on

Esimese hooga on raske öeldagi, kas tegu on ilusa või pigem mitte nii väga ilusa lahendusega. Erilisemaks muudab plaaditud lagi iga toa päris kindlasti, sest esialgu on tegemist väga vähelevinud lahendusega. 

Kahtlemata on plaaditud lagi hea võimalus rõhutada oma kodus teatud stiili. Näiteks industriaalse stiili sõbrad eelistavad plaatida lage niinimetatud metrooplaadiga. Rustikaalse ilmega plaadiga on võimalik esile tuua vahemerelist interjööri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Rose (@sabrieeena) on

Eriti tore on, et kuna lage keegi peaaegu kunagi ei puutu, võib seal muretumalt kasutada odavama otsa plaate, mis tähendab, et lae plaatimine ei saa kujuneda väga kulukaks. Enne tuleb lihtsalt otsusele jõuda, kas see on midagi, mida sa oma koju tahaksid. Kuidas tundub?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles