Nutikas mööbli hankimise nipp säästis uue kodu ostnud naisele tohutu rahasumma

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Mööbel on uue kodu puhul märkimisväärne kuluartikkel, millest raske mööda pääseda: palja nelja seina keskel ju elada ei tahaks. Üks nutikas naine leidis väga hea säästunipi.

Kuigi soovitame sageli suhtuda tõsisemalt taaskasutamise võimalustesse, ei kipu paljud seda hoolimata näilisest nõustumisest oma kodus siiski proovima. 

Kui Audrey Franklin aga endale Suurbritannias uue kodu ostis, oli selge, et uue mööbli soetamiseks tal enam raha ei jätku. Hakkaja naine otsustas kogu sisustuse hankida järelturult ja vajadusel ise korda teha, vahendab The Sun.

50-aastane Franklin ütleb, et sel moel on ta oma kodu sisustamisel kokku hoidnud vähemalt 1500 eurot, aga tõenäoliselt rohkemgi.

Tänapäeval moodne pidev mööbli vahetamine on naisele nagunii vastuvõetamatu. Oma sõnul on ta kasvanud üles ajal, kus selline priiskamine ja pealiskaudne suhtumine asjadesse oli vastuvõetamatu, mistõttu ta on nagunii harjunud oma asju hoidma ja neist viimast võtma. Nii oligi järgmine loomulik samm taaskasutuse poole pöördumine.

Kui naine oma uude majja kolis, oli sinna jäänud maha osa eelmise omaniku mööblist,  mis oli naise maitse jaoks liiga tume. Niisiis ostis ta purgi värvi ja värvis need üle. Tulemus sai nii hea, et sellega oli otsus tehtud: kogu maja tuleb sisustada taaskasutatud ja kordatehtud mööbliga.

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles