Linn käskis isal tütre rõõmuks paigaldatud kiik maha võtta (3)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiik. Pilt on illustratiivne.
Kiik. Pilt on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu

Canterbury linnavalitus pani käe ette pereisa püstitatud kiigele, pidades seda naabruskonna lastele liiga ohtlikuks.

Inglise pereisal Tony Carteril tuleb juba teist korda kohaliku linnvalitusega arveid klaarida. Nelja-aastase tütre mängurõõmuks paigaldatud kiik jäi nimelt silma Canterbury linna ametnikele, kes leiavad, et paigaldatud kiigekomplekt võib kujutada ohtu naabruskonna lastele, vahendab dailymail.co.uk.

Carteri tagaaed asub nimelt kogukonna ühisaia kõrval. Paraku on kahte kinnistut eraldav aiake piisavalt madal, et naabruskonna lapsed sellest üle hüpata saaksid. Kohalik omavalitsus soovib aga riske maandada, tuues argumendiks linna võimetuse õnnetuste korral kannatanuile kompensatsiooni maksta. 

«Talle ja ta sõpradele meeldib kiikuda ning nüüd on neilt see võimalus võetud. Marnie oli endast väljas ja ta pisaratel ei paistnud lõppu tulevat,» märkis murelik isa väljaandele. ​

See pole sugugi mitte esimene kord Canterbury linna ametnikel Carterile ettekirjutusi teha. 42-aastase pereisa sõnul jäi neile kord silma pere täispuhutav sulistamisbassein, mis tuli mehel samuti oma koduterritooriumilt eemaldada. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles