Naise väärt nipp hoiab tuvid ning varesed rõdudelt eemal

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tuvidega kimpus olnud Ameerika naine on leidnud väärt peletusviisi, mille abil tüütuid linde oma rõdult eemal hoida.

Viis aastat tagasi üürikorterisse kolinud Kelsey Mulvey arvas toona, et on leidnud oma unistuste kodu. Avatud planeeringuga ning pisikese rõduga korter oli tema jaoks justkui rusikas silmaauku. Suuri tulevikuplaane teinud naist tabas aga peagi karm reaalsus ning naine pidi oma roosamannavahulised eesmärgid ümber mõtestama.

«Ma hakkasin kohemaid unistama kõigest, mida rõdul teha saan. Äkki naudin klaasikest veini mõne sõbra seltsis või naudin päikesepaistelisel päeval mõnda head raamatut. Paraku pidin kõik oma plaanid edasi lükkama. Selgus, et Manhattani tuvid olid mu rõdust veel rohkem vaimustuses,» märkis Mulvey väljaandele apartmenttherapy.com.

Aastaid kutsumata külalisi ning nende väljaheiteid võõrustanud naine otsustas ohjad enda kätte haarata ning soetas Amazonist helitõrjega öökulli kujukese, mis tüütuid tuvisid eemal hoiaks. Mulvey märgib, et öökulli soetamise järel vähenes oluliselt ka tema rõdu külastatavus. Päris kõiki linnalindudega seonduvaid probleeme see küll ei lahenda, ent on abiks ikkagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles