Fotod: noorpaar ehitas maja, mis odavam kui kahetoaline korter Tallinnas (3)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: inhabitat.com

Hakkaja noorpaar ehitas umbkaudu pooleteise aastaga maja, mis maksab nii vähe, et Tallinnas ei saaks selle eest kahetoalist korteritki.

Ameeriklased Caroline ja Julien ehitasid oma maja looduslikult kaunisse kohta pooleteise aasta jooksul ja täiesti ise, vahendab portaal Inhabitat. Maja lõpphinnaks kujunes noorte sõnul umbkaudu 30 000 eurot, mis on oluliselt soodsam kui kahetoalise korteri hind Tallinnas.

Foto: inhabitat.com

Noortele oli majaehitus suur väljakutse, sest varem polnud kumbki neist ehitamisega kokku puutunud. Kõik, mis teha oli vaja, õpiti selgeks tegemise käigus. Omal käel ehitati ka maja elektri- ja veesüsteem. 

Valminud maja on kahekorruseline, alumine korrus on umbkaudu 26 ruutmeetrit suur ja ülemine 12-ruutmeetrine. Maja ehitamiseks kasutati peamiselt puitu, mis pärit ümbruskonnast. Ka sisustamisel on kasutatud kohalikku puitu.

Foto: inhabitat.com

Majas on köök, elutuba, magamistuba ja pesuruumid. Elektrit saab maja päikesepaneelidest, vesi tuleb lähedal asuvast allikast.

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles