Fotod: Tallinnas on müüa Eesti kohta haruldane maja (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinnas Pirital on müüa väga erilise ekster- ja interjööriga eramaja. 

Pirital on müüa suurepärase planeeringuga valgusküllane elamu. Majas on kaks magamistuba, avatud köök koos elutoaga ning avar vannituba. Elamus on kvaliteetne kodutehnika, vannitoas Miele pesumasin ja kuivati. Esikus ja magamistubades on mahukad garderoobikapid, lisaks panipaik pööningul.

Foto: city24.ee

Siseviimistluses on kasutatud kallima hinnaklassi materjale. Elamul on kvaliteetsed Fenestra puitalumiiniumaknad. Vannitoas ja esikus on elektripõrandaküte. Elamu kütmiseks kasutatakse õhksoojuspumpa ja soovi korral ka Nordpeis ahju. Väga madalad kommunaalkulud.

Maja ekster- ja interjöör on haruldaselt väljapeetud ja mõnusalt tume. Selliseid kujunduslahendusi Eesti kodudes sageli ei kohta.

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Maja taga on avar terrass; kõrghaljastusega päikseline kinnistu on ilusti hooldatud, kinnistut ümbritseb kõrge elupuuhekk. Kinnistu on ümbritsetud aiaga, sissesõit puldiga avanevast autoväravast. Jalgväraval on kaameraga fonolukusüsteem.

Kinnises hoovis on parkimiskoht kuni kolmele autole. Kasutusluba on vormistamisel. Elamu asub rahulikus Mähe aedlinnas. Läheduses asuvad mets, terviserajad, kergliiklusteed, kauplus. 

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles