Üks inimene viiest varjab oma üürileandja eest üht olulist asjaolu

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üürnike mahavaikitud pahed.
Üürnike mahavaikitud pahed. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglismaa kinnisvaraportaali Spareroom värske uuring tõi päevavalgele üürnike kõige suurema mahasalatud pahe.

Hirmul on teadagi suured silmad. Üürikodus elavate lemmikloomaomanike hirm on koguni nii suur, et lausa neljandik neist on otsustanud oma lemmikut üürileandja eest varjata, vahendab housebeautiful.com.

Kinnisvaraportaal Spareroom uuringu järgi on 78 protsenti lemmiklooma omavatest üürnikest olnud kimpus uue elukoha hankimisega. Keskmiselt kaks korteriomanikku kolmest keeldub sealjuures lemmikloomamanikest kandidaatidega edasistest läbirääkimistest. See on omakorda kutsunud esile olukorra, kus väga suur osa lemmikloomapidajaid otsustab oma neljajalgset kaaslast üürileandja eest varjata. Seda teed on läinud koguni 21 protsenti üürnikest.

Kuna lemmikloomaomanikel on sageli ka oluliselt suurem vastutustunne, on üürileandjate hirmud tihtipeale asjatud. 90 protsenti üürikorteris elavatest loomaomanikest märkis, et nende kõrvad pole oma hästikasvatatud lemmikloomade osas veel ühtegi kaebust kuulma pidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles