Hea nipp, kuidas suure potentsiaaliga piirkonnas odavalt kodu osta

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uusarendus Viljandis.
Uusarendus Viljandis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Paljud unistavad võimalusest osta kodu piirkonda, mis veel trendikas ei ole, kuid kohe varsti selliseks muutuma peaks. Aga kes küll oskaks öelda kinnisvaravõhikule, millisel piirkonnal potentsiaali on? Üks nipp aitab.

Leidub küllalt neid, kes ei jõua end ära kiruda, et Tallinnas Kalamajja või Tartus Supilinna õigel ajal, siis, kui tegu veel agulitega oli, odavat kinnisvara kokku ei ostnud. Eriti kibedasti kahetsevad sageli aga need, kes piirkonnas olnud kodu võileivahinnaga maha müüsid ja nüüd vaatama peavad, kuidas kunagi nende omanduses olnud vara väärtus taevasse on kerkinud.

On olemas aga üks nipp, mille järgi on üsna lihtne hinnata, milline piirkond on lähiajal trendikaks muutumas ja see kulub marjaks ära kõigile, kes täna tahavad osta odava hinnaga korterit veel mõttetuna näivasse piirkonda, et kunagi näiteks kodu müügist kõvasti teenida, vahendab kinnisvaraportaal Realtor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles