Fotod: neli suurepärast ideed, kuidas väikest kodu jõuludeks kaunistada

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Kui kodus pole ruutmeetritega laiutada, on päris keeruline leida võimalusi jõulukaunistuste üles riputamiseks. Instagram aitab aga hädast välja ja pakub lahendusi.

Valged jõulud

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebekah Carey (@aandbcreative) on

Siin pildil on mitu väga head ideed väikese kodu jaoks. Esiteks valged värvid: need töötavad pisikeses kodus alati ja paremini kui kõik teised, sest valge on kerge ja õhuline. Kui ruumi on vähe, pane oma jõulukuusk mõne laua või kapi nurgale. 

Kuusepuu seinale

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R A H C A R G I L L (@sarahcargill) on

Kui põrandat palju ei ole, on üheks lahenduseks kuusepuu tegemine seinale. Selleks võid kasutada näiteks traati ja ehtsaid kuuseoksi või siis kuuseimitatsiooniga karda. Aga ka oksi, paberit - mida iganes, millest kuuse valmis meisterdada oskad.

Kasuta laealust

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hero Homes (@herohomesaustralia) on

Väga heaks lahenduseks pisema pinna puhul on laealuse kasutamine. Näiteks võid luua väga efektse kaunistuse söögilaua kohale. Samas võib seina ülaosadesse riputada jõulupärgi ja -vanikuid. Pane pea tööle!

Rohelised vanikud 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Beth (@sb.monhollon) on

Kui ruumi tõesti vähe, tuleb läbi ajada põhielementidega. Kindlad jõulutunde tekitajad on kuuseoksad ja küünlad. Kui need on kodus esindatud, on jõulutunne garanteeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles