Tänavune jõulutrend teeb äkilise tagasipöörde (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õrnroosad baleriinid on ühtaegu nii moodne muinasjututrend kui ajatu klassika. 
Õrnroosad baleriinid on ühtaegu nii moodne muinasjututrend kui ajatu klassika. Foto: Home4You

Iga aasta toob uued jõulutrendid, mille järgi võiks kodu kaunistada. Tänavune aasta pakub aga mõnevõrra üllatusi. Kui viimastel aastatel on kodudest läbi käinud igasugused jõulutrendid alustades türkiissinistest ehetest ja lõpetades roosat värvi kuuskedega, siis tänavu tõmmatakse hoog maha ja vaadatakse hoopis minevikku: moes on eelmise sajandi esimese poole klassikaline temaatika.

Sisustuskaupluse Home4You jaekaubandusjuht Tuuli Nõmmik ütleb, et tänavu on väga moodsad klassikalised kullatoonid: kulda jagub nii kuusepuule kui ka jõululauale, kus kohtame säravaid söögiriistu ja kullatud äärega pokaale. Rõhku pannakse pleedidele ja diivanipatjadele – neid olgu palju. Kuused ehitakse rikkalikult ja luksuslikult, kasutatakse kristalle, julgemad ka pärisküünlaid. Muidu sisustuses nii moodsal minimalismil ja nappidel kaunistustel tänavu kohta ei ole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles