Tallinna lähedale kerkiv elurajoon toob turule senisest oluliselt odavamad kodud

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiskresse kerkib 400 korteriga elurajoon.
Tiskresse kerkib 400 korteriga elurajoon. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Kinnisvaraarendaja Invego rajab Rannamõisa tee äärde 400 korteriga uue kaasaegse Tiskreoja elurajooni.

Invego rajab Tiskresse 400 korteriga elurajooni, investeerides silmapaistvasse arendusse ühtekokku 45 miljonit eurot.

«Arenduse maht annab meile võimaluse pakkuda uusi kodusid ruutmeetrihinnaga ka alla kahe tuhande euro, mis hoiab korterite hinnad jõukohased väga paljudele noortele peredele,» märkis Invego juhatus esimees Kristjan-Thor Vähi, kelle kinnitusel algavad uute kahetoaliste korterite hinnad juba 99 000 eurost, kolmetoaliste hinnad 124 000 ja neljatoaliste hinnad 149 000 eurost.

Foto: Invego.

Kuuele hektarile rajatakse 20 kuni kolmekorruselist hoonet, millest esimene valmib 2020. aasta kevadel. Elurajooni juurde tulevad kodupood ja kohvik, mugavad tööruumid, mitmekülgsed vaba aja veetmise ja sportimise võimalused ning ühtlasi ka suur mänguala pere noorimaile.

«Tegu on terviklahendusega, kus kõik eluks vajalik on käe-jala juures, aga samas on kiire ühendus tänu suvel valminud Haabersti vidauktile igas suunas ja näiteks Vabaduse väljak on vaid veerandtunnise autosõidu kaugusel,» lisas Vähi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles