Fotod: paljudele eestlastele tuttav legendaarne trahter pandi müüki

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Müüki on pandud paljudele eestlastele juba aastakümnete tagant tuttav trahterimaja, kus restoran, peosaal ja korteriomandid.

Müüa kogu Pärnumaal asuv Kuldlõvi kõrtsihoone, milles asub restoranipind, peosaal ja kümme välja arendamata korteriomandit. Peahoone on üldpinnaga 1572,8 ruutmeetrit ja ehitatud 18. sajandil. Maja konstruktiivne osa koos katusega on hästi säilinud. Esimene teadaolev ümberehitus toimus 1977, millest alates on hoonet kasutatud restoran-elamuna.

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Majas asuvad restoranisaal ja köök on heas seisukorras ja võimaldavad minimaalse investeeringuga tegevust käivitada. Korteriteks planeeritud osa on välja ehitatamata.

Restoran paikneb kahel korrusel kokku 646,5 ruutmeetril. Registris on arvutuslikult umbes sada ruutu rohkem, kuna lähtuti eeldusest, et praegune läbi kahe korruse paiknev restoran tehakse ühekorruseliseks. Saali esimesel korrusel sissekäigu juures asub suur garderoob ja tualettruumid külalistele.

Natuke edasi on söögi- ja peosaal ning saali tagaosas asub baar kogupinnaga 185,7 ruutmeetrit. Avatud planeeringuga restoraniosa teisel korrusel on mõlemal pool umbes 150 ruutmeetrit pinda. Alumise korruse saalist avaneb ligipääs trahteri kinnisesse suveaeda, mida saab soojal aastaajal kasutada väliköögi või täiendava pinnana. Personalile on eraldi ruumid, sh. puhkeruum, kontor, köök ja laoruum. Kokku ca 126 ruutmeetrit.

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Hinna sees on kogu restorani ja köögi sisustus.

Kümme korteriomandit on ehitusregistris ja kinnistusraamatus seatud. Tuleb vaid välja ehitada. Kümme korteriomandit kokku on üldpinnaga 858 ruutmeetrit. 

Rohkem vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles