Viis suurepärast odavat, aga kasulikku ideed, mida kinkida järjekordse küünla asemel

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Mõistagi pole küünal mingi kehv kingitus, aga sageli kipub nendega jõulude ajal kuidagi liiale minema, sest igaüks leiab, et see on hea kink. Kui tahad soodsalt, aga pisut erilisemalt läbi ajada, vaata siia.

1. Seebid

Foto: nurme.ee

Eestis tehakse palju väga kvaliteetseid käsitööseepe. Näiteks see Nurme Seebi lavendli-kookosseep sobib väga hästi jõulupakki: kodumaine käsitöö, plastpakendivaba ja praktiline. Valikus on veel mitmeid erinevaid lõhnu. Maksab 4,95. 

2. Köögirätik

Foto: osta.ee

Ka köögirätikuid pakuvad paljud Eesti tootjad, kusjuures materjalid on väga ausad ja head. See Koosdisaini täiesti linane rätik on köögis suureks abiliseks, sest tema kuivatamisomadused on väga head. Hind 11 eurot.

3. Lõhnapärlid

Foto: joik.ee

Igasuguseid mõnusaid kodulõhnastajaid leiab turult mitmeid. Kodumaine JOIK aga pakub näiteks hoopis lõhnapärleid, millega hea lõhnastada nii tervet tuba kui ka pesukappi. Oleme järele proovinud: lõhn kestab väga kaua! Hind 3,92.

4. Pilliroost joogikõrred

Foto: pillirookõrs.ee

Ole teadlik kingitegija, näita, et hoolid maailmast ja kingisaajast: kingi talle pilliroost kõrred, mis on suurepärane alternatiiv plastmassile. Lisaks on tegemist kodumaise tootjaga. Hind 12,50.

5. Puupitsi lauakate

Foto: lespetites.ee

Sobib ühtviisi hästi nii kuumaaluseks, toidu serveerimiseks kui ka lauadekoratsiooniks. On Eestis kasevineerist valmistatud ja vaha ning kookosvärviga töödeldud. Lihtne puhastada. Hind 5 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles