Õnnetus ei hüüa tulles: praak ehitustöö oleks perele napilt kaela prantsatanud

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Scanpix/ panthermedia

Austraalia pereema pääses napilt kõige hullemast.

Kahe lapse ema Rachel Cantill tänab taevast, et sissevarisenud üürikodu katus teda ja tema väikest perekonda hukatusse ei saatnud. Ehituspraagist tingitud varing ei ole muuseas esimene selletaoline Austraalias.

Rachel viibis parasjagu magamistoas, kui kuulis ühtäkki ülakorruselt kostvat kõrvulukustavat heli. Naise üürikodu katus oli kokku varisenud ning tema tütre hälli enda alla matnud. Šokis pereema märgib, et tavaliselt on tuba tema kuuenädalase tütrekese päralt, ent tollel saatuslikul päeval juhtus pisitütar sõbra juures hoiul olema. 

«Me oleks võinud varingu alla jääda. Minu esimene mõte oli.. mul hakkas kohemaid kõhus keerama, kui oma lapsukestele mõtlesin,» rääkis ahastuses pereema väljaandele 9News.

Lääne-Austraalia ehituskomitee liige Sandy Randall ütles, et juhtum pole taoliste seas sugugi mitte esimene. Tema sõnul on see tänapäeva ehitustööstuse läbivaks probleemiks - puudujäägid ehituses, suured ehitusmahud, lähenevad tähtajad ning neist tingitud defektid muudavad majapidamised tiksuvateks kellapommideks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles