85 protsenti naabritest teeb pühadeajal kadedusest ühe väga tobeda sammu

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgub, et ka naabrite jõuluootus möödub rivaalitsedes.
Selgub, et ka naabrite jõuluootus möödub rivaalitsedes. Foto: Pexels / CC0 Licence

Naabrid on vägagi võistlusjanulised, selgub värskelt avaldatud uuringust.

Inglismaal läbiviidud uuring tõi taaskord päevavalgele ammu teada-tuntud avaliku saladuse - kodude kaunistamine on koduomanike jaoks vaid üks edevuse laat, mille eesmärgiks on naabrist parem olla.

Koguni üks kolmandik koduomanikest tunneb kadedust üleaedsete jõulukaunistuse vastu ning teeb missioonitundest kõik endast sõltuva, et naabrid üle trumbata, vahendab idealhome.co.uk. 85 protsenti uuringus osalenuist tõdes, et on pidanud kadedusest soetama suurema jõulupuu , et naabrist parem olla. Üks inimene kümnest sihib sealjuures oma kodutänava kaunima kodu tiitlit, et naabrites kadedus esile tuleks.

Uuringust selgus veel üks põnev asjaolu - 6,6 miljonit koduomanikku üle terve maailma sättis oma kodu jõulurüüsse juba enne 18. novembrit. Kõige populaarsemaks jõuluehete ülesriputamise ajaks oli uuringu järgi detsembri kaks esimest nädalat, mil koguni 56 protsenti vastanutest end pühade lainele lülitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles