Fotod: Tallinnasse kerkib haruldane ameerikapärane uusarendus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinnasse Kristiine linnaossa kerkib 2020. aastaks ameerikapärane, Manhattanist inspireeritud uusarendus. Selliseid kortermaju Eestis siiani pole.

TORN on unikaalne Manhattani stiilis kvaliteetne ja kaasaegne 20-korruseline äri- ja eluhoone Kristiine roheluses, südalinna piiril, mis pakub 360 vaateid linnale, Ülemiste järvele ja merele. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Kortereid ilmestavad maast laeni aknad, millest saad nautida lõputuid vaateid tuledesäras linnale ja sillerdavale merele, imelisi päikesetõuse, romantilisi loojanguid ning maagilist tähistaevast. 

Torni välis- ja sisearhitektuur on inspireeritud New Yorgi pilvelõhkujatest. Hoonel on liigendatud arhitektuur, kõrgema 20-korruselise osa kahel küljel on kaks madalamat osa: üks seitsmekorruseline ning üks viiekorruseline. Lisaks hunnitule vaatele pakub privaatne katuseterrass võimalust pere või sõprade seltsis pilvepiiril mõnusalt vaba aega veeta.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Torni sisekujundust aitavad täiustada kodumaise disaini nooblimad palad. Kõik korterid müüakse koos hoolikalt valitud siseviimistlusega. Koduotsijatele tulevad valikusse ka katuseterrassidega kodud ja penthouse´id.

Maja saab haljastatud kinnistu ja kuuendale korrusele ligi 400-ruutmeetrise üldkasutatava terrassi. Sinna tuleb väliköök, mullivann, mänguväljak lastele, päikeseterrass, diivanitega puhkeala. Tuleb ka üldkasutatav siseala, kus on istumisalad ja peoruumid, jõusaal ning saunad.

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles