Lahkunud naabrimees jättis kõrvalamajas elavale tüdrukutirtsule midagi ootamatut

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglise mees Ken Watson tegi midagi enneolematut - viimsepäeva ootel taat soetas südamesse pugenud naabritüdrukule 14 eelseisvaks aastaks jõulukingid ette ära. 

Mehe kingitustest peaks jaguma kaheaastase Cadi kuueteistkümnenda eluaastani. Väikesesse tüdrukusse kiindunud naabrimehe üllas tegu tuli plikatirtsu vanematele kui välk selgest taevast. 

«Seda on raske sõnadesse panna, kuna see tuli niivõrd ootamatult. Ma ei oska ette kujutada, kui kaua ta seda planeerinud oli. Ilmselt pidi see siin viimase kahe aasta jooksul toimuma,» märkis pereisa Owen väljaandele dailytelegraph.com.au.

Cadi vanemad Owen ja Caroline Williams märgivad, et 14 aasta jagu kingitusi toimetati nende ukse taha vaid mõned tunnid pärast vanataadi surma. Pisarates pere tänusõnadel pole otsa ega äärt.

87-aastaselt lahkunud Keni kirjeldavad naabrid kui üht elunautijast seiklejahinge, kes ei löönud kõhklema mitte millegi ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles