Enne ja pärast: vannitoa kahvatu põrand saab väikese eelarvega esindusliku uue kuue

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Tatjana Urosevic / PantherMedia / Tatjana Urosevic/ Scanpix

Ameerika naise kiire uuenduskuur on imetabane näide sellest, kuidas ka kõige väiksema eelarve korral on võimalik midagi tõeliselt suurt korda saata.

Ameerika naisel Angela Rose'l oli kõrini oma kahvatust vannitoa põrandast. Naine seisis silmitsi dilemmaga, millega on pidanud rinda pistma pea iga teine koduomanik - kuidas anda vannitoale väljapeetum mulje, ilma et see koormaks rahakotti?

«Oma igavat beeži põrandaplaati vaadates jõudsin seisukohale, et mul ei ole mitte midagi kaotada. Ma niikuinii vihkan seda põrandat, niisiis otsustasin selle üle värvida,» seletas Rose väljaandele today.com. 

Tegus naine tellis Etsy käsitöö-veebipoest sobivas suuruses šablooni ning kriitvärvi lisaks. Enne värvima hakkamist puhastas ta põranda üleliigsest mustusest ning kinnitas šablooni teibiga põrandale.

Rose märgib, et kandis põrandaplaatidele kaks õhukest värvikihti. Kõige keerulisemaks ning ajakulukamaks osutus sealjuures detailide viimistlemine. Nüüdseks seitse kuud tagasi värvitud vannitoa põrand paistab siiamaani kui uus. Kuigi tegu pole just 20 aastat kestva lahendusega, on Rose oma kätetööga rahul.

Tagasi üles