4 populaarset trendi, mis ei ole 4 kümnendi jooksul ajarattale veel hambu jäänud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajarattast säästetud trendid.
Ajarattast säästetud trendid. Foto: Pexels / CC0 Licence

Millised neli trendi on suutnud koguni neljaks kümnendiks meie kodudes kanda kinnitada, ilma et inimesed neist tüdinenud oleks?

Trendid tulevad ja lähevad. Mõni trend jääb inimestele aga niivõrd hinge, et kestab kümnendist kümnendisse ja miks ka mitte sajandist sajandisse. Koduomanikud üle maailma ei suuda näiteks unustada nelja alljärgnevat trendi.

Valge värv

Seinad ja laed on meie kodudes alati heledamat tooni olnud. Mõned aastad tagasi taasavastatud valge vaimustus on tegelikult platsis olnud juba aastast 1979, vahendab homebeautiful.com.au.

Avatud planeering

Avatud planeeringuga kodud olid populaarsed mujal maailmas ammu enne meie laiuskraadidele jõudmist. Paistab, et need on tulnud selleks, et jääda.
 

Kivist töölauad ja puitpõrandad

Kauakestev kivi ning kvaliteetne ja soe puitpõrand on midagi, mille arvelt paljud inimesed mööndusi ei tee ning seetõttu on ka need lahendused üle 40 aasta meie kodudes aktuaalsed olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles