Tapmisähvardusi kuulnud naabrid kutsusid asjata politsei (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Austraalias Perthi linnas elav pereisa tahtis vaid oma perekonda kaitsta. Murelikule möödakäijale jäi aga teine mulje.

Röökivat väikelast ning tapmisähvardusi kuulnud naabrid kutsusid Lääne-Austraalia Perthi linnast pärit pereisale politsei. Naabrite mure oli paraku asjata. Ainus, keda pereisa Rhys Howard tappa tahtis, oli mehe koju tunginud mündisuurune ämblik, vahendab 9news.com.au.

30-aastane Howard on nimelt noorest peast saati ämblikke peljanud. Saatuslik vahejuhtum lapsepõlves jättis mehe hinge eluaegsed haavad ja kabuhirmu. 

«Mu käsi haaras esimese asjana mähkmete järele.. ma lebasin põrandal ja karjusin «Miks sa küll ei sure?». Mu tütar karjus teises toas,» seletas Howard väljaandele.

Mehel ei ole õrna aimugi, kes naabritest ametivõimud välja võis kutsuda. Küll aga on foobikust mees südamepõhjani puudutatud kogukonnas elavate inimeste tähelepanelikkusest ning murest ja hoolest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles