Fotod: vaata, kui geniaalselt annab kujundada väga väikest kodu

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: contemporist.com

Võimalikult väiksed elamispinnad on üha tõusev trend. Üksteist trumbatakse üle sellega, ke suudab kodu nutikamalt sisustada. Siin on üks suurepärane näide arukast tegutsemisest.

See vaid pisut üle 17 ruutmeetri suur korter Ukrainas on sisustatud väga eeskujulikult nii, et ära mahub kõik eluks vajalik. Odessa kesklinnas vanemas majas asuval kodul on väike esik, üks tuba ja vannituba. 

Tuppa tuli ära mahutada magamisnurk, köök ja töölaud. Tänu nutikale paigutusele mahub sinna aga ära ka arvukalt panipaiku, peamiselt voodi all. Voodi juures seinal on teler, niisiis täidab voodi ka diivani ülesannet.

Foto: contemporist.com

Voodi kõrval asuv öökapp läheb üle töölauaks, laua kohal asub aga riiul, mis täidab ühtaegu raamaturiiuli ja köögi panipaiga ülesannet. Töölaud ise läheb sujuvalt üle köögi tööpinnaks.

Kööginurga kõrvalt pääseb vannituppa, kus on ka tualettruum ja pesumasin.

Kõik eluks vajalik on selles kodus igal juhul olemas ja vajadusel saaks siin elada ka kahekesi, hädapärast mõnda aega isegi noore perena kolmekesi. 

Foto: contemporist.com

Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles