Fotod: Järvamaal ootab ostjat kadestamisväärse sisuga suvekodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Looduskaunis Viraksaare külas müüki paisatud suvekodul silm lausa puhkab.

Suurepärase planeeringuga kahekordne suvemaja, üldpinnaga 63-ruutmeetrit, on hästi hooldatud ja aastaringselt kasutusvalmis. Lisaks eelnevalt mainitule pakub detailideni läbimõeldud suvekodu ka rohkelt silmailu ning kodusoojust.

Foto: KV.EE

Maja esimesel korrusel asub esik, saun, valgusküllane söögituba, avar elutuba ning köök ja tualettruum. Teisel korruselt leiab aga kaks magamistuba. 

Foto: KV.EE

Pilkupüüdvas eramus jagavad kodusoojust kamin ning 2017. aastal paigaldatud õhksoojuspump, mis annab võimaluse suvekodus puhkust nautida ka veidi krõbedama pakase korral.

Foto: KV.EE

Enamik piltidel nähtavast mööblist ja sisustusest on muuseas müügihinna sisse arvestatud. Hinna sisse on arvatud ka hoovis paiknev uus laste mängumaja.

Foto: KV.EE

Maja ümbritseb hooldatud õue- ning aiaala, kust leiab viljapuid kui ka marjapõõsaid. Rahulik ning turvaline elukeskkond võimaldab siin kulgeda omas rütmis, olgu talv või suvi.

Huvi korral uuri pakkumise kohta SIIT lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles