Fotod: linnalähedane korteri hinnaga suurepärases seisus maja otsib ostjat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tahad maja, aga ülearu maksta mitte? Siis on see pakkumine just sulle.

Läänemaal Haapsalu linna lähedal on müüa 1922. aastal valminud rehielamu tüüpi talumaja, mis heas korras ja müügil hinnaga, mille eest linnas saab parimal juhul korteri. 

Foto: KV.EE

Majas on kolm tuba, avar köök, pesuruum, sahver, esik ja veranda. Endises laudaosas on kaks tööruumi, kuhu soovi korral saab ehitada sauna. Välja saab  ehitada ka pööningukorruse, siis saab tube hulgaliselt juurde.

Hoonele on paigaldatud uus profiilplekist katus; seinad, põrandad ja vahelagi soojustatud, paigaldatud pakettaknad ja laotud uus kividest praeahjuga puupliit ning ahi. 

Foto: KV.EE

Suurele 3302 ruutmeetri suurusele aiaga piiratud krundile mahub lisaks elumajale kaks suurt kuuri. Maja ümbritsevas aias kasvab palju viljapuid ja marjapõõsaid.

Haapsallu sõidab sellest majast 15 minutit, Panga külla on mõnisada sammu. Seal asub Ridala põhikool, lasteaed ja toidupood. Haapsalu linnaga on hea bussiühendus, käigus on ka koolibuss.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles