Sage viga magamistoa sisustamisel rikub ööund

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Selleks, et end magamistoas korralikult välja puhata saaks, tuleb kanda hoolt selle eest, et kõik mööbliesemed, eriti aga voodi ses ruumis õigesti paigutatud oleks.

Voodi ideaalse paigutuse osas tasub julgelt vaadata idamaise feng shui põhimõtete poole, soovitab portaal Country Living. 

Selle järgi peaks asuma voodi toas uksest kõige kaugemas nurgas, aga paiknema sedasi, et voodist on võimalik ust siiski näha. 

Kindlasti ei tohiks voodi olla nurgas, ühe küljega vastu seina. Voodi peats aga jällegi peab just vastu seina olema, see tähendab, et voodi ei tohiks asuda keset tuba.

Kuigi need põhimõtted on paika pandud energia voolavuse seadustest lähtuvalt, on need tegelikult ka täiesti igapäevaselt selgitatavad. Inimene tunneb end mugavamalt, kui voodist on võimalik näha, kes sellest siseneb. Kui voodi ümber on mõlemal pikemal küljel piisavalt ruumi, on toas mugavam liigelda. 

Nii et kui tunned, et öösiti hästi uinuda ei saa, vaata üle, kuidas su voodi paikneb - võib-olla peitub põhjus selles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles