Fotod: Pärnu linna servas on müüa vapustav eramu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Pärnu jõe ääres on müügil imeline suurepäraselt sisustatud villa. 

Pärnu linnas Pärnu jõe kaldal Rääma tänavas on müüa suursugune villa, mida iseloomustavad hele ja avar ruumilahendus ja kõrged laed. Maja akendest avanevad uskumatud vaated imeilusale aiale ja jõele selle taga. Teisel küljel kulgeb hoonest mööda valgustatud Jaansoni terviserada.

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Eranu asukoht on suurepärane, kõik eluks vajalik jääb jalutuskäigu kaugusele: nii pargid, kaubanduskeskused kui koolid ja lasteaiad. 

2003. aastal ehitatud majas on viis tuba ja pinda ühtekokku 386 ruutmeetrit. Sisekujundus on selle välisarhitektuuriga väga hästi kooskõlas, väljapeetud ja stiilipuhas. Elutoas lisab õdusust kamin. Peale eluruumide kuulub hoone juurde ajaveetmissaal, kus on nii piljardilaud kui väike bassein. 

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Majja on paigaldatud kesktolmuimeja, mis muudab selle koristamise eriti hõlpsaks. Hoonet köetakse nii maakütte kui elektriga. 

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles