Tippkokk Gordon Ramsay ülbus kodukandi looduse suhtes vihastab naabreid

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gordon Ramsay
Gordon Ramsay Foto: Chris Pizzello / AP / Scanpix

Tippkokk Gordon Ramsay on naabrid välja vihastanud hoolimatu suhtumisega oma kodukandi loodusesse. 

Mõnda aega tagasi maalilisse Cornwalli uue kodu ostnud tippkokk Gordon Ramsay on jälle naabritega vaenujalal: neid ärritab mehe soov võtta maja lähedusest maha saja-aastased puud, et teha rohkem ruumi oma autodele, vahendab Daily Mail. 

See pole mehele esimeseks tüliõunaks naabriperedega: esmalt pöördus ta kohalikega korralikult tülli, kui lasi maha lammutada tema krundil asunud 1920ndatel aastatel ehitatud elumaja ja selle asemele luksusvilla ehitas.

Nüüd kogub 52-aastane Ramsey veelgi vaenlasi, sest plaanib oma sissesõidutee servast maha võtta kaks enam kui saja-aastast puud. Seda selleks, et tema Ferrarid, Lamborghinid ja Aston Martinid paremini ära mahuks.

Ramsay on öelnud, et istutab maha võetud puude asemel oma krundile neli uut puud, aga see kohalikke ei huvita. Ka kohalik kogukonnaühendus on seda meelt, et puude langetamine ei ole hea mõte.

Kohalikke ärritab ka see, et ehitusloa oma villale sai mees selle põhjal, et lubas antud puud alles jätta. Nüüd aga põhjendab ta vajadust puud siiski langetada sellega, et polnud võimalik ette näha, kui väga need liiklust takistavad.

Kuidas olukord laheneb, pole hetkel veel teada. Arvestades aga kohalike meelsust tippkoka suhtes on alust eeldada, et mitte ülearu rahumeelselt: kui Ramsay avaldas soovi ajalooline elumaja lammutada, esitati selle kohta 24 ametlikku kaebust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles