Kolm suurepärast toataime, mis sobivad ka kõige pimedamasse ruumi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Toalilledel on mitmeid kasutegureid, mistõttu lilli võiks leiduda igas kodus, aga sageli on raske leida iga ruumi tingimustesse sobivaid taimi. Siin on kolm kindla peale minekut.

Portaal House Beautiful toob välja kolm toataime, mis sobivad ka kõige napimatesse tingimustesse ehk kohtadesse, kus pole valgusega ülearu priisata. 

Nõelköis

See taim vohab ka kõige kehvemates tingimustes. Suurepärase ronijana ajab ta enda vääte igale poole, mistõttu looduses on ta paras nuhtlus, aga toatingimustes kasvatamiseks jällegi suurepärane. 

Diffenbahhia

See taim suisa ei armasta otsest päikesevalgust, mistõttu kevadel ja varasuvel, kui päike on eriti armutu, tuleks teda suisa päikese ja liigse valguse eest kaitsta. Kehvasti valgustatud tingimused sobivad talle suurepäraselt.

Draakonipuu

Ka draakonipuu on tuntud selle poolest, et otsene tugev päikesevalgus võib tema teravatipulisi peenikesi lehti kahjustada. Seepärast sobib see taim suurepäraselt toa varjulisematesse osadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles