Fotod: Haaberstis ootab ostjat väga võimas mereäärne kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinnas Haaberstis on müüa imeliste merevaadetega majaosa, millesarnaseid siinkandis vähe liigub.

Läbi kolme korruse kulgev majaosa valmis 2015. aastal. Ruumi on siin pisut enam kui 178 ruutmeetrit.

Foto: city24.ee

Esimesel korrusel on  kabinet, WC, saun, panipaik, esik ja avar köök, millelt pääseb terrassile. Teisel korrusel on suur elutuba, mille südameks on kamin. Lisaks on teisel korrusel suur rõdu. Kolmandal korrusel asuvad vannituba ja kolm magamistuba.

Foto: city24.ee

Igal korrusel paiknevad maast-laeni puitalumiiniumaknad, millest avanevad merevaated. Siseuksed on tammepuidust, põrandatel on naturaalne tammeparkett. Ridaelamuboksis on keskküttel baseeruv vesipõrandaküte. Igas ruumis on soojustagastusega sundventilatsioon.

Foto: city24.ee

Boksi juurde kuuluvad ka kaks parkimiskohta tõkkepuuga eraldatud alal. Asukoht on väga hea ja sobib eriti loodust armastavale inimesele. Liivarand asub 200m kaugusel.

Ümbruskonnas asuvad mitmed matkarajad. Liiklemine on lihtne tänu kergliiklusteede võrgustikule. Läheduses asuvad nii kaubandus- kui ka spordikeskused, Saku Suurhall, Kakumäe sadam ja mitmed restoranid.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles