Lotovõitjast pereema maja valik hämmastab paljusid

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Anne Põder/ Scanpix

Lotovõitjast pereema võiks soetada ükskõik, millise elamispinna. Ometigi on ta otsustanud just sellise lahenduse kasuks.

Õnn ei peitu rahas. Suure lotovõidu osaliseks saanud Austraalia pereema jaoks peitub õnn ennekõike tema perekonnas ning ühiselt jagatud hetkedes. Neljakümnendates pereema töötab tervisehoius ning ei kavatse veel niipea erru minna, niisiis mõlgutab ta mõtteid karavani soetamisest. Haagiselamuga kavatseb ta aga mingil ajahetkel ümbermaailmareisile minna.

«Ma amastan oma tööd. Lotovõit ajendab mind just rohkem tegutsema,» ütles anonüümseks jääda soovinud lotovõitja väljaandele realestate.com.au.

63-miljonilise Powerballi peavõidu saanud naine kavatseb võidusummat perega jagada ning täita nii enda kui pereliikmete seni veel täitumata unistused. Lisaks kavatseb suure südamega naine ka heategevusse panustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles