Fotod: Stalini-aegses majas igatseb üks silmapaistev pärl uue omaniku järele

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

1952. aastal kerkinud majas ootab maitsekalt renoveeritud pesa uut peremeest.

Ühetoaline korter, üldpinnaga 34,1-ruutmeetrit, sobib kui rusikas silmaauku veidi romantilisema stiili austajaile. Lisaks õhkavale romantikale võlub korter ka oma avaruse ning hoolikalt valitud detailidega.

Foto: KV.EE

Korteri planeering on samuti väga mugav ja avar. Korteri kosseisu kuuluvad: esik, köök, WC-vannituba ning avar elutuba, kuhu on loodud ka eraldi magamisnurk. Soovi korral jääb kogu korteris olev mööbel uuele omanikule.

Foto: KV.EE

Kodusoojust jagab siin korterisse paigaldatud gaasikatel, mida on ka igal aastal korralikult hooldatud. Lisasoojust jagab vannituppa monteeritud põrandaküte.

Foto: KV.EE

Majas on tegus korteriühistu, kes on renoveerinud nii hoone fassaadi, katust, elektrijuhtmestikku ja ka torustikku. Lähitulevikus kavatsevad asjalikud ühistuliikmed majaesised panipaigad lammutada ning asendada need katusealustega autode parkimiseks. 

Pakkumisest SIIT veidi lähemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles