Tülika naabri tõttu hotellis elaval paaril on peagi taskud tühjad

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Pühadeks vastumeelse naabri eest kodust pagenud inglise paaril on peagi taskud tühjad.

Thomas Wallis ja tema kaaslane Stephen Cummins on jõulupühadest saati pidanud pagema. Pagema oma naabri ning tema tuliste sõnasõdade, kakluste ning varajaste hommikutundideni kestvate koosviibimiste eest.

Kuus nädalat majutusteenuseid kasutanud paari sõnul on nende õudusunenägu kestnud juba enam kui kaks aastat. Mehed ei mäletagi enam, millal nad viimati korralikult magada või kodus rahu ja vaikust nautida said.

«See on õudusunenägu. Me oleme kuulnud karjumist, vaidlemist, kaklemist, näinud pealt, kuidas asjad akendest välja visatakse. Ma olen sada korda politsei välja kutsunud. Nad lubavad alati kellegi välja saata, ometigi oleme tihtipeale abita,» ütles 51-aastane Thomas väljaandele walesonline.co.uk.

Mehed on kuue nädalaga pea 2260 eurot ööbimisasutuste alla matnud. Meeste rahaline seis ei võimalda neil enam kuigi kaua oma kodust eemal viibida. Õnneks paistab meestele peagi ka juba esimene lootusekiir. Linnavõimude sõnul olevat meeste naabrile hoiatus tehtud ning usutavasti ootab teda peagi ees ka korterist väljatõstmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles