Halva ööune taga võib olla üks sisekujunduslik puudujääk

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Rahuliku ööune retsept sisaldab rohkelt komponente - ühe või teise koostisosa puudumisel võime aga sellest sootuks ilma jääda.

Feng shui eesmärgiks on saavutada harmoonia keskkonnaga. Selle järgi peaksid meie magamistoad toetama ka meie ööund, et inimene hommikul ärgates end värske ning väljapuhanuna tunneks. Feng shui ekspert Bryce Kennedy sõnul ei ole aga võimalik hommikuti energiast ja elujõust pakatada, kui voodil puudub peatsilaud. 

«Arvatakse, et peatsilauad valvavad ja säilitavad inimese energiat, kui viimane magab. Samaaegselt loovad need ka teatavat turvatunnet ning mugavust. Peatsilauad kujundavad visuaalselt turvalise keskkonna, kuhu on hea ja ohutu peitu pugeda,» ütles ta väljaandele purewow.com.

Kennedy soovitab ennekõike naturaalsetest materjalidest voodiraame ja peatseid. Metallist voodipeatsid võivad inimese nimelt nurka suruda, tekitades vangistatud tunde ning luues ebasoodsa keskkonna magamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles