Perefoorum paljastab: kõige rõvedamad asjad, mida inimesed uutest kodudest leidnud on

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kolimine võib olla väga stressirikas iseenesestki, aga eriti jubedaks läheb asi siis, kui uus kodu ei oota sind päris sellises seisukorras nagu lootnud olid.

Populaarses perefoorumis Mumsnet räägivad naised, milliste õudustega nemad kolimise järel kokku puutuma on pidanud ja olgem ausad, mõned neist leidudest on päris rõvedad. 

Teemaalgatajaks on foorumis naine, kes kirjutab, et nad said oma uue kodu võtmed just kätte ja eelmised omanikud olid selle suurepärasesse seisukorda jätnud: kõik on puhas ja korras. «Ainult et ühes magamistoas ootas meid lamba pealuu,» kirjutab ta.

Ka teistel leidub eemaletõukavaid või imelikke kogemusi. «Meie leidsime trepialusest panipaigast akvaariumi, kus kalade killustik endiselt veel sees, aga selle sees omakorda jäätisepulgad,» kirjutab üks. 

Teine lisab, et nende kõige kummalisem leid oli aeda puu külge naelutatud linnutopis, kolmandal aga kaks kotti kokaiini diivani all.

«Nõelad, süstlad ja loomasüdamed suurtes laborinõudes... Eelmine omanik oli arst, ilmselt...» lisab neljas.

Kasutaja nimega Airandmungbeans ütleb, et tema leidis uue kodu vanast tühjast veepaagist foto naise intiimpiirkonnast.

Kuid kõige rõvedama leiu on ilmselt teinud kasutaja bloated1977, kes avastas uuest kodust vedelemas kasutatud tampoonid.

Kuid on tehtud ka positiivseid ootamatuid avastusi. «Meie leidsime mitu kuud pärast sissekolimist peegli tagant suure sisseehitatud kapi,» kirjutab Choppalata.

«Meie arhitekt leidis maja plaane vaadates, et keset maja peaks olema üks korraliku toa suurune peidetud ruum. Pool päeva lammutamist ja avastasime kinnise suure toa, mis oli täidetud naisteriiete ja -jalatsitega...» lisab veel üks kasutaja.

Kõige kurvema loo on kirja pannud aga KurriKurri. «Kui mu õde oma uude kodusse sisse kolis, avastas ta, et aianurgas liigutab miski. Asja uurima minnes selgus, et tegemist on puu külge kinniseotud väga kõhna ja haige koeraga. Ta viis koera loomaarsti juurde, kes ütles, et teha pole enam midagi, kuid õde oli nõus tegema ükskõik mida, et koera päästa. Lõpuks tõi ta koera koju, pesi ta puhtaks, söötis teda korralikult ja loomast kujunes väga õrn ja oma peret hoidev koer,» kirjutab ta.

Mis on kõige kummalisem asi, mis sina uuest kodust leidnud oled?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles