Luksuslik üürimaja Avangard avab täna oma uksed

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scandium Kinnisvara

Täna kell 15.00 avab pidulikult oma uksed vastvalminud Avangard üürimaja.

Avangard on unikaalne üürimajaks ehitatud hoone Tallinna kesklinnas, aadressil Narva mnt 40. Tsaariaegne fassaad juhatab majja, mida ilmestavad luksuslikud fuajeed ja asjaliku planeeringuga väikekorterid. 

Avangard koosneb kahest majapoolest – Narva maantee poolsest ajaloolisest ehitisest ning hoovipoolsest uusehitisest. Maja eripäraks on väikesed korterid suuruses 12-44 ruutmeetrit, mis mõeldud nii vastasmajas õppivatele tudengitele kui spetsialistidele. 

Hoone rekonstrueerimise käigus anti majale tagasi tema algne funktsioon – 1911. aastal oli tegu Stenbockide residentsiga, kus üürisid kortereid jõukamad linnaelanikud. Maja rekonstrueerimisel säilitati rohkelt ajaloolisi elemente nagu uhke kassettlagi trepifuajees ja palju punaseid tellisseinu.

Foto: Scandium Kinnisvara

«Avangard on klassikaline üürimaja, kus kinnisvarainvestorid üürivad omandatud kortereid välja. Väikesed pinnad aitavad ka alustavatel kinnisvarainvestoritel turule siseneda, võimaldades kesklinna kinnisvara soetada väiksema koguhinnaga, mis jääb alla 100 tuhande euro. Tänu heale asukohale on võimalik investoritel kortereid AirBnb või Bookingu kaudu ka lühiajaliselt välja üürida, maksimeerides nii saadavat tulu ja tootlust,» rääkis Scandium Kinnisvara tegevjuht Maido Lüiste.

Avangardis on lisaks kasutatud kaugloetavaid arvesteid, veesäästlikke segisteid ja LED-tehnoloogial valgusteid, muutes investori elu võimalikult mugavaks. Majaelanikele on loodud eraldi pesumasinaruum ja jõusaal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles