Foto: krõbe talvekülm tegi ühe majaga midagi väga kummalist (2)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Väga madalale langev õhutemperatuur võib põhjustada igasugu kummalisi nähtusi, siin on üks neist.

Ameerika Ühendriikides oli eelmisel nädalavahetusel selle aasta esimene korralik talvetorm. Kui paljudes paikades väljendus see tiheda lumesajuna, siis leidus ka piirkondi, mis said päevade kaupa jäist vihma ja tuult. 

Nii juhtuski, et Ohios jäätus üks järveäärne maja väljast üleni ära. Pilti on pildil kujutatud maja naaber jaganud Redditis ja mõistagi on see tekitanud korraliku arutelu. 

My neighbor's house encased in ice after the recent blizzard in Ohio (on shore of Lake Erie) from r/mildlyinteresting

Pildipostituse kommentaaridest selgub, et postitaja enda maja ei olnud pärast tormi palju paremas seisus, kuid siiski veidi vähem jäätunud kui naaberhoone.

Kui paljudele kasutajatele pakub pildil kujutatu nalja, siis leidub ka neid, kes näevad asja tõsisemat külge. «See näeb küll väga kaunis välja, aga tegelikult on see ju kohutavalt halb. Mõelge, kui palju raskust see jäämass maja kandekonstruktsioonidele lisab. Olenevalt maja vanusest oleksin mina selle omanikuna väga mures struktuurikahjustuste, pragude, kas või aknaklaaside pärast,» kirjutab üks neist.

Samas lisab ta, et oleks päris lahe seda jäämaja näha õhtusel ajal, kui tuled tubades põlevad.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles