Müügiga raskustes omanik tegi ebahariliku kannapöörde

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kanada naise müügisolev kodu ei pälvinud esimesel ringil kuigi suurt huvi ega tähelepanu, niisiis otsustas südikas naine oma kodu muul viisil maha parseldada.

Koduotsijate huvi Alla Wagneri kodu vastu jäi esimesel katsel võrdlemisi kesiseks. Wagner otsustas raamidest välja põigata ning lõi Facebookis kampaanialehe «Write A Letter, Win A House» (tõlk Kirjuta ja võida maja), milles naine kutsub inimesi üles 350-sõnalist esseed kirjutama, et osaleda tema 1,12-miljonilise kodu loosis. 

Wagner ootab esseedes ülevaadet uute omanike tulevikuplaanidest. Ühtlasi soovib ta leida vastust küsimusele, miks tema kodu just konkreetsetele huvilistele sobima peaks, vahendab housebeautiful.com. Wagner on veendunud, et see on üks mõistlikumaid viise, kuidas oma kaunile kodule väärt omanikud leida. 

Õnnemängus osalemiseks tuleb tasuda 16,5-eurost osalemistasu. Kolmekuulise kampaania käigus loodab Wagner müüdud piletitega 1,2 miljoni piirimaile jõuda. Kinnisvaramängu viimasesse vooru pääseb vaid 500 parimat, kellest asjatundjatest žürii õnneliku võitja välja valib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles