Fotod: Saaremaal on müüa talu, millesarnaseid Eestis enam eriti ei leidu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Armsas külas Saaremaal on müüa väga armas rehielamu, mis on säilinud moel, mida Eestis üha harvem näha saab.

Kaunis Väike-Pahila külas pakkuda väga lahe rehielamu ja saunamaja. Kinnistu asub Kuressaare-Kuivastu maanteelt ligikaudu viie kilomeetri kaugusel, vahendab kinnisvaraportaal City24.ee.

Foto: city24.ee

Maanteelt külla jookseb kõvakattega metsavahetee. Külas on umbes 15 majapidamist. Kõik majad ja hoovid on heakorrastatud.

Müüdavas rehielamus on säilinud esialgne ruumide paigutus. Sissepääsust otse ja paremat kätt jäävad kambrid ning vasakut kätt rehetuba, kust edasi pääseb lauta. Toad on osaliselt korda tehtud ja osaliselt vajavad tegemist.

Foto: city24.ee

Rehetuba, kus on säilinud algupärane reheahi, on mugandatud elutoaks. Rehetoa põrandal on säilinud dolomiitpõrand - see on väärtus omaette.

Foto: city24.ee

Hoovis asub ka saun, mis on renoveeritud 2011. aastal. Selle käigus pandi saunale ka uus rookatus. Suur osa majades olevast vanavarast jääb kauba sisse. 

Foto: city24.ee

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist City24.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles