Fotod: nõukaajast tuttavast kaarhallist sai perele maakodu

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: contemporist.com

Nõukaajast eestlastelegi tuttavat kaarhalli leidub mitmel pool maailmas, ka Ameerika Ühendriikides. Üks sellistest sai endale üsna üllatava uue elu maakodu näol.

Ameerikas New Yorgi lähistel asuva maja on kujundanud Coughlin Architecture, vahendab Contemporist. See on maakoduks perele, kes alaliselt New Yorgis elavad.

Foto: contemporist.com

Kaarhall soetati kunagi avatud küüniks, aga aastaid hiljem ehitati see ümber kinniseks ruumiks, millest edasi sai sellest moodne, eklektilise ja kaasaegse interjööriga kodu.

Foto: contemporist.com

Interjöör on hele ja avatud, kõrged laed ja suured aknad rõhutavad seda tunnet veelgi. Elutoas on jahedate ööde tarbeks kamin, pilgupüüdjaks aga tohutusuur lühter. 

Foto: contemporist.com

Põhikorrusel on lisaks veel punase ja valge kirju köök ning söögituba. Köögi taga on üks maja vannitubadest ja magamistuba. 

Poolkorrusele viib trepp, mis oma tumeda värviga on mõnusas kontrastis heleda interjööriga. Poolkorrusel on poolläbipaistvast polükarbonaadist seintega kabinet ja veel üks magamistuba.

Foto: contemporist.com

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles